teknikskola

träning idag, 50minuter efter skolan. Jag gick hem, var hemma ungeför 19minuter över- Gjorde mig mat på direkten.  Kyckling och ris, gott:]. Sen såg jag på tv - Kim possible. 20i 4 gick jag och drack ett glas oboy, ungefär två matskedar med pulver.

Sen bytte jag om, gick ut. Ungefär 10steg, sen gick jag tillbaka, och hämtade tigerbalsamet. Jag stoppade det i bh'n och gick till träningen:) ungefär nio minuter i fyra smsade jag Elin att öppna dörren, hon komde efter ungefär 37sekunder.

Sen gick jag in, smörjde in benet med tigerbalsam, lindade foten osv. Sen började träningen!

löpning+fys.

idag hade jag träning, som började kvart över sex. 1minut över sex så började jag leta mitt underställ i mitt rum, samtidigt som jag snackade med älsklingen på MSN. Jag hittade inte understället och satte mig vid datorn till cirka sex över sex.

Då sa jag hejdå till Danne, och sprang ner till 'träningsklädes lådan'. Men jag hittade inte mitt underställ, så då gick jag till mamma. Hon sa att antingen var det i tvättkorg- torrt. Eller på sträcket- blött. Jag gick och kollade, och såklart så hängde de på sträcket och var blött. Jag gick tillbaka till mamma och frågade vad jag skulle ha istället. Då började hon svamla om nått förlitet, men komde på att det var i stugan. Så jag fick ta långkalsonger då.

Jag gick upp för våran 17stegade trappa, tog på mig kläderna och kollade på klockan. Då var den tolv över. Så jag sprang ner, tog på mig en tjocktröja, vingbyxor och skorna. Sen tog jag påsen med inneskor och en vattenflaska. Jag joggade till skolan, men på parkeringen mötte jag dom andra. Så jag fick fara och springa själv..
HAH de va min historia, GRATTIS till dom som läste allt:]

hihi

HAHA, tua mobba mig för mina detaljer. Så nu ha ja gjort en ny blogg för alla mina träningsdetaljer. Om jag missar träningarna eller inte:] HAHAH.. jättekul jag vet..

RSS 2.0