löpning+fys.

idag hade jag träning, som började kvart över sex. 1minut över sex så började jag leta mitt underställ i mitt rum, samtidigt som jag snackade med älsklingen på MSN. Jag hittade inte understället och satte mig vid datorn till cirka sex över sex.

Då sa jag hejdå till Danne, och sprang ner till 'träningsklädes lådan'. Men jag hittade inte mitt underställ, så då gick jag till mamma. Hon sa att antingen var det i tvättkorg- torrt. Eller på sträcket- blött. Jag gick och kollade, och såklart så hängde de på sträcket och var blött. Jag gick tillbaka till mamma och frågade vad jag skulle ha istället. Då började hon svamla om nått förlitet, men komde på att det var i stugan. Så jag fick ta långkalsonger då.

Jag gick upp för våran 17stegade trappa, tog på mig kläderna och kollade på klockan. Då var den tolv över. Så jag sprang ner, tog på mig en tjocktröja, vingbyxor och skorna. Sen tog jag påsen med inneskor och en vattenflaska. Jag joggade till skolan, men på parkeringen mötte jag dom andra. Så jag fick fara och springa själv..
HAH de va min historia, GRATTIS till dom som läste allt:]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0